Förarbevis båt onlinekurs

Förarbevis för fritidsbåt är en tidigare benämning på det som idag heter Förarintyg för fritidsbåt. Förarbeviset var även det ett intyg som visade att innehavaren hade teoretiska kunskaper om att föra en fritidsbåt inomskärs i skyddade vatten.

Vi erbjuder kursen som leder till ett Förarintyg som onlinekurs.

Nu erbjuder vi rabatt på onlinekursen med 350 sek (ordinarie pris 1 345 sek)!

Gemensamt för onlineutbildningarna är att du får 500 sek rabatt på våra lärarledda kurser om du efter 6 månader ännu inte examinerat för intyget.

Välkommen att boka kursen som leder till Förarintyg med oss idag!


Våra samarbetspartners


Förarbevis som distanskurs

Alla har inte möjlighet att ta sig till en plats för en utbildning för Förarbevis. Ännu svårare kan det vara att passa in utbildningen i sitt schema. Därför lanserade vi webbkursen för Förarbevis. Med en onlinekurs lär du dig allt som du behöver för att klara examinationen för kursen. Upplägget och innehållet motsvarar våra vanliga lärarledda utbildningar.

Svensk Båtutbildning har lång erfarenhet av att leda kurser för de som vill ta Förarbevis för båt. Våra kursledare har lång teoretisk och praktisk erfarenhet och tillsammans har vi tagit fram ett program som passar dig som vill läsa förarbevis som distanskurs. Under distanskursen kommer du att ha möjlighet att gå igenom materialet i lugn och ro i oavsett var du befinner dig.

Under kursens gång får du grundläggande kunskaper inom såväl navigation som vett och etikett för sjölivet. Webbkursen förarbevis på distans som leder till ett förarintyg besvarar de viktigaste frågorna som alla med fritidsbåt borde veta svaret på.

Perfekta första steget

Att gå en onlinekurs för Förarbevis är det perfekta första steget för dig som vi lära dig mer om sjölivet. Du lär dig allt det grundläggande som du behöver veta för att ha en säkrare och roligare tid på sjön. Nu erbjuder vi kursen Förarbevis på distans, så att även du som inte bor nära våra tidigare upptagningsområden kan delta.

Det finns ännu inget krav eller lag på att den som framför en fritidsbåt måste ha ett förarbevis. Men det har varit uppe på förslag flera gånger. Mycket pekar på att det i framtiden kommer att gå igenom. Även om det inte skulle bli så är utbildningen perfekt för dig som har eller funderar på att skaffa en fritidsbåt.

Ökad teoretisk kunskap

När du har gått utbildningen kommer du ha lärt dig mycket teori som hör till båtlivet. Med denna teoretiska kunskap i ryggen kommer många praktiska moment att gå lättare. Du lär dig från grunden, så att du slipper gå tillbaka och lära om från början längre fram.

Förarbeviset som distansutbildning på webben omfattas, precis som alla våra andra utbildningar, av vår utbildningsgaranti. Misslyckas du med slutprovet, så får du återkomma till oss och gå utbildningen igen – utan extra kostnad.

När du klarat av slutprovet på utbildningen för Förarbevis så får du ett kursintyg som visar att du har klarat av kursen.

Svensk Båtutbildning AB

Starta nu, betala senare! (*)

*: Betalning mot faktura, 10 dagar betaltid

**: Frakt á 99:- tillkommer

"10 av 10. Mycket nöjd med kursen, äntligen blir fisketuren i Norge av!"

Marcus Lorentzon

27 år

"Fantastiskt nöjd. Ett stort steg på vägen till att uppfylla min dröm, en sommarsegling längs med Östkusten!"

Jurg Neumann

45 år

"Humor, personligt och intensivt. Nu ska jag hem och planera min segling till Danmark i sommar!"

Andreas Nordén

22 år

Kommande kurstillfällen hos Svensk Båtutbildning