Hyr privat båt med skeppare i Stockholm

Är du intresserad av att hyra båt med skeppare så har du kommit till rätt plats. Genom att hyra båt av oss med din egen skeppare kommer ni, om ni vill, att kunna lära er allt som är viktigt att kunna på sjön, eller bara njuta av att åka båt i Stockholms skärgård med egen skeppare. Båten, en ny Anytec 750 SP med en 200 hk Mercury Pro , är enligt oss den bästa och mest tåliga båt som finns, helt byggd i aliminium. Det är också enligt oss den vackraste båten som finns i sitt slag. Använd oss för din båtcharter och få en lyxig tur i Stockholms skärgård. Ta din familj eller dina vänner på en härlig dagsutflykt eller ge ledningsgruppen en oförglömlig upplevelse. Kanske ni vill använda båtcharter för att äta på en av alla de härliga skärgårdskrogar som finns i Stockholms skärgård? Vi åker dit ni vill.

Vill ni hyra båt i Stockholm, använd Svensk Båtutbildning för er båtcharter och låt oss ta ut dig och ditt sällskap till Fjäderholmarna, Sandhamn, Utö, Grinda eller dit du vill. Välj själv vart du vill åka eller välj en av våra uppskattade turer. Att hyra båt av Svensk Båtutbildning ger dig en minnesvärd upplevelse.

Båten är över 8 meter lång, 2,3 meter bred och en marschfart på 25 knop (maxfart 40 knop). Du får en minnesvärd, bekväm och trygg upplevelse genom att hyra båt av oss.

Priser – privat båt med skeppare

  • 6 000 SEK halvdag (4 timmar).
  • 12 500 SEK heldag (8 timmar).
  • Max 6 gäster.
  • Båten utgår från Grand Hotel i Stockholm. Om du vill starta turen någon annanstans vi kan behöva lägga till för transport beroende på var ni befinner er.
  • Priserna inkluderar båten, skepparen och flytvästar. Vi har även möjlighet att ordna lunch eller middag och drycker (öl/vin) om ni är intresserade av att åka till en privat ö som saknar restauranger.
  • Bränsle ingår inte och kostnaden för bränslet beror på hur långt och hur snabbt ni vill åka. Vi fyller upp tanken innan och efter turen.

Priserna är exkl. moms för företagskunder.

Ring +46 730 077767 eller skicka ett e-mail till info@batutbildning.se för mer information.

Boka nu

Halvdag
Heldag
Annat

Kommande kurstillfällen hos Svensk Båtutbildning