Presentkort – Förarintyg, Båtpraktik & Kustskepparintyg

En säker presentsuccé för alla som vill få ut mer av båtlivet.

Vi möter många elever som länge haft en dröm om ett liv med båt, men som inte fått chansen att förverkliga denna dröm. Nu kan du ändra på detta för en nära eller vän, med ett presentkort från Svensk Båtutbildning. När fakturan är betald (kan betalas snabbt via Swish eller banköverföring) skickas presentkortet ut i form av en PDF till din e-postadress (kan skrivas ut eller skickas vidare till mottagaren).

Förarintyg

Förarintyget riktar sig mot dig som är ny i båtlivet och vill lära dig grunderna i navigation, sjösäkerhet och sjömanskap.

  • Nybörjare
  • Öka säkerheten
  • Teoretisk grundkurs
Köp nu!

Båtpraktik

Båtpraktiken är en praktisk kurs där vi lär oss tilläggningar, navigation och sjösäkerhet. Här blir vi säkrare i hanteringen av vår båt.

  • Nybörjare
  • Öka säkerheten
  • Praktisk kurs, tilläggning & navigering
Köp nu!

Kustskepparintyg

Kustskepparintyget är fortsättningskursen som ger dig behörighet att föra fartyg som är större än tolv gånger fyra meter.

  • Fortsättningskurs
  • Hyra båt
  • Utökad navigation
Köp nu!

Förarintyg

Med vår Förarintygskurs lär vi ut hur båtlivet fungerar från grunden. Navigation, säkerhet och sjömanskap är de grundläggande momenten som kursen är uppbyggd på. Till oss kommer många nybörjare som länge har drömt om båtlivet, men som aldrig har fått förverkliga denna dröm. Tillåt din vän eller familj att uppleva Sveriges magiska skärgårdsliv, genom att ge dem ett Förarintyg i julklapp eller som födelsedagspresent. Med ett Förarintyg från Svensk Båtutbildning kommer ni kunna åka ut och bada över dagen, hitta er egen favoritplats eller semestersegla i skärgården. Med ett Förarintyg kommer nya dörrar mot havet att öppna sig!

Köp presentkort för förarintyg

Båtpraktik

Svensk Båtutbildnings båtpraktik är en mycket uppskattad kurs, där vi får prova på båtlivet på riktigt. Vi ger oss ut i båt med instruktör under 4 timmar och provar alla de moment som vi teoretiskt lärt oss under Förarintygskursen. Båtpraktikkursen riktar sig till de som läst Förarintyget, men du är också välkommen att gå kursen om du vill få mer praktisk sjövana. Tillsammans lär vi oss hur vi tar ut kurser, bäringar och riktningar. Vi kör i farleder, diskuterar dess riktning och utmärkning och navigerar i sjökort.

Köp presentkort för båtpraktik

Kustskepparintyg

Kustskepparintyget är fortsättningskursen, efter Förarintyget. Med ett Kustskepparintyg får du inte bara behörighet att framföra fartyg som är större än tolv gånger fyra meter, ni får mycket mer än så. Med kustskepparintyget kan du och din familj hyra båt i Kroatien en vecka, ni får kunskaper för att vara ute under längre seglatser samt nattnavigering. Med Kustskepparintyget lämnar vi den härliga skärgården och berikar oss med längre turer utomskärs. Ge bort ett Kustskepparintyg som julklapp eller i födelsedagspresent och berika båtsemestern i sommar!

Köp presentkort för kustskepparintyg

Presentkort – Båtutbildning i julklapp.