Samarbeten

Svensk Båtutbildning har sedan vi startade haft en klar vision med våra utbildningar, att göra Sveriges båtliv säkrare. Detta har genererat bra samarbeten för oss och våra samarbetspartners. Nedan listas alla de som vi stödjer och samarbetar med för att lyckas med vår målsättning.

Sjöräddningssällskapet
Svensk Båtutbildning stödjer SSRS i deras arbete att göra Sveriges båtliv säkrare. Då alla våra kurser bygger på säkerhet, är det för oss en självklart att stötta de som höjer säkerheten på havet. Svensk Båtutbildning uppmanar alla våra elever att bli medlemmar I SSRS, då de är en helt ideal organisation som har samma målsättning som oss, att göra båtlivet säkrare.

Stockholms seglarförbund
Svensk Båtutbildning stöttar alla båtklubbar anslutna till Stockholms seglarförbund. Detta gör vi genom att ge dess medlemmar rabatt på hela vårt kursutbud. Är det så att du vill höja säkerheten för dig och din familj och är ansluten till Stockholms Seglarförbund, då innehar du 20% rabatt på alla våra kurser.

Sjöfartsverket
Svensk Båtutbildning är auktoriserad återförsäljare för Sjöfartsverkets sjökort. Detta ger oss möjligheten att använda aktuella sjökort under våra kurser. Svensk Båtutbildning rapporterat också alltid till sjöfartsverket om aktuella fel som vi kan se under våra praktikkurser. Svensk Båtutbildning är glada för allt som sjöfartsverket gör för oss fritidsbåtanvändare och försöker därför alltid ge tillbaka med nyttig information.

Kommande kurstillfällen hos Svensk Båtutbildning