Guidad båttur i Göteborgs skärgård

Vår tur från Saltholmen till Vrångö via Brännö och Donsö innebär en heldags guidad båttur där du och ditt sällskap får uppleva Göteborgs skärgårdsidyll. Under turen berättar vår guide om de platser och sevärdheter som vi besöker och passerar.

Avgångsplats: Saltholmen kl. 11:30 varje lördag med start den 15 juni. Pris: 1045 sek inklusive lunch och dryck (ej alkohol). Bokning: använd denna länk.

Vi går iland på Brännö och äter lunch kl. 12:15. Ca kl. 13:30 går turen vidare mot Vrångö, förbi Donsö. Vi är tillbaka på Saltholmen ca 18:00.

Upptäck Göteborgs skärgård 

Resan börjar på Saltholmen och tar dig och ditt sällskap genom de mångfacetterade vattnen i Göteborgs skärgård. På väg till Brännö får ni uppleva Göteborg från havet och dess närmaste skärgårdsmiljö. Väl på Brännö äter vi lunch och kopplar av medan vår guide delar med sig av öns historia och kultur, från Brännö brygga till Håkan Hellströms sånger.

Färden går vidare ner i snobbrännan mellan Styrsö och Källö mot Donsö och under Styrsöbron. Vi går iland på Donsö och tar en promenad och kaffe/te i hamnen innan vi fortsätter mot pittoreska Vrångö, som markerar vändpunkten på denna båtresa genom Göteborgs skärgård.

Vi erbjuder nu också rabatt för dig som varit med på en av våra guidade turer om du vill gå någon av våra kurser som leder till examen för skeppare samt båtförarbeviset.

Kommande kurstillfällen hos Svensk Båtutbildning