Presentkort – båtutbildning som julklapp

Ge bort ett Förarintyg, en Båtpraktikskurs eller en Kustskepparintygskurs som julklapp. Vi möter många elever som länge haft en dröm om ett liv med båt, men som inte fått chansen att förverkliga första steget som för många är att lära sig mer om hur det fungerar. Nu kan du förändra detta för en nära eller vän, med ett presentkort som julklapp från Svensk Båtutbildning.

Förarintyg

Förarintyget riktar sig mot dig som är ny i båtlivet och vill lära dig grunderna i navigation, sjösäkerhet och sjömanskap.

  • Nybörjare
  • Öka säkerheten
  • Grunderna i båtlivet
Köp nu!

Båtpraktik

Båtpraktiken är en kurs där vi lär oss tilläggningar, navigation och sjösäkerhet. Här blir vi säkrare i hanteringen av vår båt.

  • Nybörjare
  • Öka säkerheten
  • Tilläggning och navigering
Köp nu!

Kustskepparintyg

Kustskepparintyget är vår fortsättningskurs som ger dig behörighet att föra båtar som är större än tolv gånger fyra meter.

  • Fortsättningskurs
  • Hyra båt
  • Utökad navigation
Köp nu!

Förarintyg i julklapp

Förarintyget är Svensk Båtutbildnings trumfkort. Med vår förarintygskurs lär vi ut hur båtlivet fungerar från grunden. Navigation, säkerhet och sjömanskap är de grundläggande momenten som kursen är uppbyggd ifrån. Till oss kommer många nybörjare som länge har drömt om båtlivet, men som aldrig har fått förverkliga denna dröm. Tillåt din vän eller familj att uppleva Sveriges magiska skärgårdsliv, genom att köpa ett förarintyg i julklapp eller som födelsedagspresent. Med ett förarintyg från Svensk Båtutbildning kommer ni kunna åka ut och bada över dagen. Ni kommer hitta er egen favoritplats eller varför inte vara ute och semestersegla en vecka? Med ett förarintyg från Svensk Båtutbildning så kommer nya dörrar att öppna sig!

Köp presentkort för förarintyg

Båtpraktik som julklapp

Svensk Båtutbildnings båtpraktik är en mycket uppskattad kurs, där vi får prova på båtlivet på riktigt! Vi ger oss ut på havet och provar alla de moment som vi teoretiskt lärt oss under kursen som leder till förarintyget. Båtpraktikkursen riktar sig till de som läst vårt förarintyg, men självklart är du välkommen att gå kursen om du vill få mer praktisk sjövana. Tillsammans så lär vi oss hur vi tar ut kurser, bäringar och riktningar. Vi kör i farleden och diskuterar dess utmärkning.

Köp presentkort för båtpraktik

Kustskepparintyg som julklapp

Kustskepparintyget är vår fortsättningskurs, efter nybörjarkursen förarintyget. Med ett kustskepparintyg får du inte bara rätten till att framföra båtar som är större än tolv gånger fyra meter, ni får mycket mer än så. Med kustskepparintyget kan du och din familj hyra båt i Kroatien en vecka, ni får kunskaper för att vara ute under längre seglatser eller du kanske bara vill nattsegla till grannlandet? Med Kustskepparintyget lämnar vi den härliga skärgården och berikar oss med längre turer utomskärs och därav lär vi oss även mer kvalificerad navigation. Ge bort ett kustskepparintyg som julklapp eller i födelsedagspresent och berika din båtsemester i sommar!

Köp presentkort för kustskepparintyg