Presentkort – Båtutbildning i julklapp

Ge bort ett Förarintyg, en Båtpraktikskurs eller en Kustskepparintygskurs som julklapp.

Vi möter många elever som länge haft en dröm om ett liv med båt, men som inte fått chansen att förverkliga första steget som för många är att lära sig mer om hur det fungerar. Nu kan du förändra detta för en nära eller vän, med ett presentkort som julklapp från Svensk Båtutbildning.

Förarintyg

Förarintyget riktar sig mot dig som är ny i båtlivet och vill lära dig grunderna i navigation, sjösäkerhet och sjömanskap.

  • Nybörjare
  • Öka säkerheten
  • Grunderna i båtlivet
Köp nu!

Båtpraktik

Båtpraktiken är en kurs där vi lär oss tilläggningar, navigation och sjösäkerhet. Här blir vi säkrare i hanteringen av vår båt.

  • Nybörjare
  • Öka säkerheten
  • Praktisk grundkurs, tilläggning & navigering
Köp nu!

Kustskepparintyg

Kustskepparintyget är fortsättningskursen som ger dig behörighet att föra båtar som är större än tolv gånger fyra meter.

  • Fortsättningskurs
  • Hyra båt
  • Utökad navigation
Köp nu!

Förarintyg i julklapp

Med vår Förarintygskurs lär vi ut hur båtlivet fungerar från grunden. Navigation, säkerhet och sjömanskap är de grundläggande momenten som kursen bygger på. Till oss kommer många nybörjare som länge har drömt om båtlivet, men som aldrig har fått förverkliga denna dröm. Tillåt din vän eller familj att uppleva Sveriges magiska skärgårdsliv, genom att köpa en Förarintygskurs i julklapp. Med ett Förarintyg från Svensk Båtutbildning kommer ni kunna åka ut och bada över dagen, få möjlighet att hitta er egen favoritplats eller varför inte vara ute och semestersegla en vecka? Med ett Förarintyg från Svensk Båtutbildning så kommer nya dörrar att öppna sig!

Köp presentkort för förarintyg

Båtpraktik som julklapp

Svensk Båtutbildnings båtpraktik är en mycket uppskattad kurs, där vi får prova på båtlivet på riktigt! Vi ger oss ut på havet och provar alla de moment som vi teoretiskt lärt oss under Förarintygskursen. Båtpraktiken riktar sig till de som läst Förarintyget, men självklart är du välkommen att gå kursen om du vill få mer praktisk sjövana. Tillsammans läser vi sjökort, lär oss hur vi tar ut kurser, bäringar och riktningar. Vi kör i farled och diskuterar dess utmärkning.

Köp presentkort för båtpraktik

Kustskepparintyg som julklapp

Kustskepparintyget är fortsättningskursen, efter nybörjarkursen Förarintyget. Med ett kustskepparintyg får du inte bara behörighet att framföra båtar som är större än tolv gånger fyra meter, du får mycket mer än så. Med Kustskepparintyget kan du och din familj hyra båt i Kroatien en vecka, ni får kunskaper för att vara ute under längre seglatser och nattnavigering. Med Kustskepparintyget lämnar vi den härliga skärgården och berikar oss med längre turer utomskärs. Ge bort ett Kustskepparintyg som julklapp och berika er båtsemester i sommar!

Köp presentkort för kustskepparintyg