Samarbeten

Svensk Båtutbildning har sedan start haft en vision som innebär att bidra med att göra Sveriges båtliv säkrare och haven friskare. Detta har genererat bra samarbeten över tid.

Croatia Yacht Club

Croatia Yacht Club är en tillförlitlig partner för båtuthyrning i Kroatien som erbjuder högkvalitativ segling för alla. De hjälper till med hela processen att boka den perfekta båten för just er, segelbåt eller katamaran. Om ni inte besitter licenserna som krävs för att hyra och framföra båten i Kroatien så erbjuder Croatia Yacht Club professionella skeppare som tar er runt till alla platser som är värda att se. Om ni önskar en vecka segling med total avkoppling så erbjuds även värdinnor som tar hand om inhandling, matlagning och renhållning av båten. 

Ni har möjlighet att välja mellan sex regioner runt om Kroatiens kust, från norr till söder.

Sail Center of Sweden AB

Sail Center of Sweden är ett gammalt bolag som grundades av Göran Marström. Detta blev sedermera som många känner till företaget Marstrom Composite som fortfarande är fullt verksamma.
Företaget ägs och drivs av Mikael Andersson och Anneli Cronstrand. I samverkan finns flera personer som tillför kunskap och kvalitet. Det är viktiga partners som Doyle Sweden- segel,  SpinSail Sweden för splitsjobb och riggjobb samt Versatil för båtförmedling. Våra partners är Seldén, Liros, Profurl och vi är återförsäljare för Hampidjan i Norden och partner till Raymarine.

Kommande kurstillfällen hos Svensk Båtutbildning